Какво казва за вас цветът на ноктите ви


Какво казва за вас цветът на ноктите ви
Снимка: iStock/Guliver

Когато една жена избира цвят за лака за нокти, тя отчита много фактори. Може да не си давате сметка, но цветът на маникюра много говори за личността ви или поне за състоянието, в което се намирате в момента.

Ето какво е мнението на специалистите за това

Розово

В детството си сигурно сте играли на Барби и ако не бяхте пораснали все още щяхте да си играете. Розовият цвят, често говори за момичето, че е възпитано, весело и безгрижно.

Оранжево

Това е цветът на вечните оптимисти. Вие винаги сте отворени към светлата страна на живота и не се страхувате да рискувате. Вие сте толкова енергична и творческа личност, че може би ви е трудно да намерите хора, които да споделят темпото ви.

Пурпурно

Лилавото е цветът на фантазията. Вие сте творчески и духовно издигнат човек. Амбициозни се и се стремите към успех.

Сиво

Този цвят се намира между абсолютното на черното и бялото и означава липса на емоции. Нерешителни сте и склонни да бягате от риска. Независимо от това вие сте винаги стилна и изглеждате прекрасно.

Синьо

Хората със син лак за нокти са лоялни и надеждни. Синият цвят символизира доверието, честността и стабилността. Той привлича хората, които търсят значими приятелски отношения.

Жълто

Това е цветът на слънцето и символизира радостта, щастието и топлината. Той представлява и новите начинания. Когато носите жълто казвате на света, че сте оптимистични и готови да се възползвате от шансовете си.

Червено

Червеното е цветът на страстта и топлината. Вие сте уверен в себе си човек и се вслушвате повече в сърцето си. Емоционалните сте и променливи.

Бяло

Бялото е цветът на съвършенството. Той символизира чистотата и невинността. Тези, които носят бяло са мили, приятни и отзивчиви хора.

Черно

Ако носите черно, то светът си мисли, че сте много сложна личност. Черното е мощен и елегантен цвят. Може да уплаши някои, но в същото време ще създаде чувство за загадъчно и ще привлече умните хора.

Кафяво

Кафявото е необикновен цвят за лак за нокти, така че ще ви помогне да се изявите. Вероятно сте от хората, които се хранят с биопродукти или сте вегани. Дружелюбни сте, но ви трябва повече време, за да се сближите с някого.

Зелено

Зеленото говори, че сте самостоятелна, уверена и балансирана личност. Понякога може да доминирате, но имате добро сърце и сте грижовни.

Телесен цвят

Нокти в този стил казват на света, че сте умни и независими. Неутралните отенъци подхождат на всичко и се вписват навсякъде- точно като вас!

Сребърно

Среброто е мистично и духовно. Вие сте дълбоко свързани с духовността и се вслушвате в интуицията си. Вие сте емоционални и женствени, но и много силни. Приятелите ви могат да разчитат на вас.

Златно

Златното е цветът на триумфа и победата. Обичате конкуренцията, амбициозните сте и се стремите към богатство. Имате изискан вкус.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама