Какво разкрива прическата на жената за характера ѝ


Какво разкрива прическата на жената за характера ѝ
Снимка: iStock

Фризьор от Обединеното кралство разкри връзката между прическата на жената и нейния характер.

Том Смит смята, че стила и прическата са начини за себеизразяване, който може да разкаже много за вътрешния свят на жената. Според експерта небрежните и женствени момичета предпочитат прически с небрежно издължен бретон в стила на 70-те. В същото време спокойните и концентрирани натури често избират естествени къдрици. Фризьорът обаче отбеляза, че изборът в полза на вълнообразната коса може да показва временен стрес и дори депресия.

"Гладките и прави кичури и коси говорят за изключителната организираност и отговорност на момичето. Собствениците на такива прически са идеални организатори на събития и пътувания. Освен това те са изключително продуктивни и целенасочени", обясни Смит.

Освен това специалистът увери, че повечето жени, които предпочитат модерната напоследък прическа тип "каре", са решителни. Според него любителите на подобни прически обичат да рискуват, а освен това имат добър вкус към дрехите.

 

По-рано през февруари стилистите определиха най-модерните прически на 2022 г. Според експерти този сезон ще бъдат търсени къси прически, като небрежен боб, вълнист френски боб, както и неговата класическа, елегантна вариация. Друга прическа, която започна бързо да набира популярност, е миксът - хибрид от кефал и пикси.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама