Къпане в студено мляко и още 6 бюти тайни от Марая Кери


Къпане в студено мляко и още 6 бюти тайни от Марая Кери
Снимка: Getty Images

Какво е Коледа без вечната класика на Марая Кери "All I Want for Christmas Is You"? Певицата се е доказала като истинската "Кралица на Коледа"! Но как звездата поддържа бляскавия си външен вид?

Днес ще надникнем в бюти рутината на Марая, благодарение на която певицата има зашеметяващ външен вид, много подобен на този, с който изгря през 1994 година, когато излезе коледната ѝ класика.

Къпане в студено мляко

Една от най-нестандартните тайни за красота на Марая е, че тя обича да се къпе в студено мляко, за да овлажни кожата си. В интервю от 2018 г. Марая беше попитана от The Guardian дали е вярно, че се къпе само във френска минерална вода.

Отговорът ѝ беше: "Не, къпя се в мляко. Понякога използвам млякото като козметична процедура. Не искам да издавам всичките си тайни".

Вижте още: Сестрата на Селин Дион разкри притеснителна информация за състоянието ѝ

Строга диета

Марая спазва строг хранителен режим, за да изглежда така страхотно, и се храни по един и същи начин всеки ден. Преди това звездата сподели: "Наистина е трудно. Диетата ми вие бихте я намразили: всичко, което ядеш, е норвежка сьомга и каперси всеки ден. Това е всичко", твърди певицата.

Масажист по време на сън

Марая знае колко е важен добрият сън и дори наема масажист, който да ѝ помага да се отпусне, за да може да заспи по-лесно. Звездата обясни, че в нощите, когато трудно заспива, кани масажистка, за да се отпусне.

Веднъж източник споделя пред изданието "US Weekly", че Марая е похарчила над 1000 паунда за осемчасов масаж, който да ѝ помогне да се отпусне, и е прекарала цялото време в гледане на комедийния филм на Саша Барън Коен "Бруно" на повторение.

Освен че наема масажист, за да се увери, че заспива лесно, Марая се отнася изключително сериозно към съня и понякога спи по 15 часа на нощ. Съобщава се също, че поп звездата се обгражда с 20 овлажнителя на въздуха докато спи, за да поддържа гласните си струни овлажнени.

Забрана за използване на спирала

Марая вярва, че по-малкото е повече, когато става въпрос за грим, и се грижи за страхотния си вид, като забранява на гримьорите да ѝ слагат спирала. Звездата споделя пред "Vogue": "Мразя спирала. Никога не нося". "Всеки път, когато гримьор се опита да ми сложи спирала, изпадам в ужас".

Тя добавя: "Ако не носиш много грим, не е нужно да сваляш много от него. Затова целта ми е да нося възможно най-малко грим, за да не се налага да го свалям целия".

Вижте още: Кендал Дженър се раздели с половинката си (СНИМКА)

Всичко за очите

Въпреки омразата на Марая към спиралата, дългогодишният ѝ гримьор и приятел Кристофър Бъкъл сподели пред "Who What Wear", че при нея всичко е свързано с очите.

Той каза: "Визията на Марая е съсредоточена върху очите... точка. Обожавам очите с кристали Сваровски в земни тонове, които направих за нейния специален коледен филм "Магическа Коледа" на Apple+. Залепих по 50 камъка на всяко око върху опушен шоколад и златни сенки за очи, за да създам магически ефект на светлинно шоу".

Правилното осветление

Марая много държи на осветлението, в което седи, и в дома си има само осветление в нишата, полилеи и свещи. Звездата смята, че горното осветление е злоупотреба и често иска лампи в автобуса си за турне, за да не е изложена на нелицеприятна светлина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама