Моят път към стройната фигура


Моят път към стройната фигура

Никога не съм била слабичка,но в пубертета започнах да напълнявам все повече и повече. С течение на времето престанах да се побирам в нормални дрехи. Започнах да си купувам дрехи в магазин “Гигант”. Знаете какви са там дрехите - картофени чували за грознички дебелани.

Отдавна си мечтаех за момента,когато ще стана стройна и когато всички присмехулници ще си прехапят езиците. Диетите,обаче,ме плашеха,а да ходя в залата за фитнес, където всички хубавици ще ми се смеят, даже не си и помислях. Трябваше ми нещо друго.

Отказах се от всички мазни манджи и се стараех да не ям късно вечерта. Даже проявих смелост да правя сутрешни кросове в 5 сутринта за да не вижда никой безобразното ми тяло, търкалящо се из парка.

Но вместо да отслабна. продължавах да добавям килограми. Струваше ми се,че живея в някакъв кошмарен сън. Всички мои големи страхове се превръщаха в реалност. След месец ударих нов рекорд на кантара-91 кг!

Продължавах да се самоизмъчвам с глад,събуждах се в три през нощта,защото в стомаха ми свиреше цигулка,през обедната почивка ридаех в тоалетната и си го изкарвах дори на милия ми котарак. Нищо не се случваше. Даже,когато преминах на плодове и вода. Само дето няколко пъти припадах от обезсилване на организма.

Следващото нещо бяха таблетките и билките. Резултатите бяха още по печални - аз не излизах от тоалетната, повдигаше ми се постоянно и още по лошо дори…

Изпробвах всички възможни начини да се освободя от излишните килограми,обаче всички мои усилия се оказаха напразни. Съвсем се отчаях. Като че ли  се подигравах със собственото си тяло и то ми отговаряше по същия начин.

И ето веднъж видях сайта  VitaEnergy  Бях слушала много за него - миналата година той би всички рекорди по продажби в Америка и Европа.

Аз изучих пдробно информацията за него,прочетох отзивите. Всичко е натурално, никакви канцерогенни и генно модифицирани  вещества само витамини и идеален баланс между белтъчини,мазнини и въглероди. Една порция ще Ви избави от глада за дълго време и ще Ви снабди с необходимото количество енергия ,пишеше в сайта. Също така пишеше,че организмът ще се нуждае от все по малко количество храна  - VitaEnergy може да замени пълноценното приемане на храна. Освен това - той работи като енерджайзер - това е най приятният и важен бонус.

 

Поръчах си  VitaEnergy   и започнах да го пия всеки ден вместо едно от храненията.

Още след първата седмица резултатите бяха учудващи - аз загубих 8 кг! Исчезна подпухването и се подобри цветът на лицето. Дупето и коремът ми понамаляха. С часове стоях пред огледалото и опипвах тялото си - все още дебело и не особенно красиво,но вече изменящо се. Появи се надежда.  Повярвах ,че мога да стана стройна без диети и фитнес. Постепенно започнах да се храня нормално - да закусвам,обядвам и вечерям като нормален и здрав човек,а не като истерична дебелана

Към края на третата седмица аз загубих още 10 кг. Появи се сила,жажда за живот някак си. Представяте ли си-исках повече   движение! Даже престанах да използвам асансьора и започнах да се изкачвам на  деветия етаж,където живея,пеш. Това,което по-рано беше непосилно тежко, сега ми доставяше удоволствие. Измениха се напълно хранителните ми навици - престанах да ям мазна, вредна храна, което пък естествено се отрази върху фигурата ми. След като аз можах да отслабна,ще можете и вие.

Сега аз препоръчвам  VitaEnergy  на всички свои приятели, които не могат да отслабнат. Тоест ,не препоръчвам,а просто силно ги съветвам, даже изисквам да го пробват - с него всичко някак си става възможно. Опитайте,изменете се ,мечтайте.

И не забравяйте да се наслаждавате на живота, разбира се!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама