Най-актуалните прически и цветове за модерна визия


Най-актуалните прически и цветове за модерна визия

В края на април "Ентусиаст" публикува третата книга на топкоафьора Георги Петков - "Косата днес. Стъпка по стъпка с Георги Петков“. Аналогично на предходните издания, и новото ще предопредели тенденциите в официалните и сватбените прически за 2015 г., пречупени през авторското виждане и стил на Георги Петков.

Луксозното издание, което представлява двуезичен албум на български и английски език, представя селекция от актуални решения за косите както за дамите, така и за господата, представени със стилни фотосесии, обединяващи всички елементи – коса, грим и тоалет в цялостни актуални визии.

Всяка тенденция е претворена във впечатляваща модна фотосесия. В книгата е включено практическо ръководство, съдържащо безценни съвети за направата на бърза и безупречна прическа. Стъпка по стъпка са показани прически с всички прилежащи техники и трикове на професионалиста.

Абсолютен хит в дамските прически за сезона са небрежните кокове. Няма да сбъркате, ако за специален повод заложите на романтична прическа или небрежно прибрана коса. Новата тенденция е миксирането на плитки, дантели от плитки, диадеми от плитки и къдрици в прибрана коса. Un-done стилът коса е особено подходящ да се комбинира с романтична сватбена рокля или официален тоалет. За дамите, които желаят да бъдат с пуснати коси, вариантите са по-строгите ретро вълни или стилизиране на косата във вълни с плитка. Най-актуалният тренд за лятото ще е венецът от орхидеи, но вие ще сте на гребена на вълната дори и с една орхидея, елегантно вплетена в кока или вълните от коса. Други акценти за прическите са големи аксесоари за коса от метал или кристали.

В албума е представен и латино тренд за по-екстравагантните дами. Акцент са бебешките коси, които се стилизират по челото и бакенбардите, както и леко преекспонираните обемни вълни, опашки и плитки, които ще са безспорният хит за летните парти вечери. Цветовете при дамите варират в двете крайности. От комбинация на ярки контрастни кичури или омбре в русо-синьо, русо-черно, кафяво-оранжево-червено, до плавни меки преливки от тон в тон или цветна целувка в бежово-златиста, розово-прасковена или шоколадово-кафявата гама. Платиненото и златисто русо остават актуални този моден сезон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама