Научете тайната на Холи Бери за сияйна кожа


Научете тайната на Холи Бери за сияйна кожа
Снимка: Getty Images

Кожата на знаменитостите изглежда перфектно на екран и винаги сме искали да знаем как го постигат. Актрисата Холи Бери сподели най-добрия си съвет за хидратирана кожа, която ще ви даде този желан блясък, независимо от възрастта ви.

Преди да се гримира, 56-годишната звезда се напръсква с розова вода и я оставя да попие за известно време. Тя придава по-младежки, жизнен и свеж вид, без да харчите купища пари за скъпи продукти.

Освен това, розовата вода спомага в борбата със стареене на кожата, поддържа фините линии на кожата и ограничава появата на бръчки. Високото съдържание на анти-оксиданти в нея неутрализира свободните радикали в кожата.

Научете ТУК още ползи от розовата вода.

Бери е и голям фен на кетонния начин на хранене. Тя приема храната много сериозно, за да се справи с диабета. (Страда от диабет тип 2 от 19-годишна възраст). Преди време актрисата сподели, че благодарение на този начин на хранене, се радва на "по-добра физическа издържливост, по-добра кожа и по-малко акне и по-малко мигрена!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама