Основни правила за безупречен стил


Основни правила за безупречен стил
Снимка: iStock

Всички харесват момичета, които имат стил.

И има защо! Те знаят как да съчетаят дрехи и аксесоари, за да привлекат вниманието не само на противоположния пол, но и на другите жени. Те следват няколко правила, които ги отличават от останалите.

Следвайте тези няколко съвета и със сигурност ще подобрите стила си!

Опитайте с тенденции, не защото са модерни, а за да подчертаете личния си стил

Преди да харчите пари за супер модерни и актуални тоалети, уверете се, че тези модни детайли отразяват вашия личен стил. Пухена пижама, стил бохо, спортен стил и други модни тенденции изглеждат готино, но не са за всеки. Доверете се на вътрешния си инстинкт!

Направете печеливш набор от три неща

Изберете в гардероба си три детайла, които са перфектно комбинирани помежду си и в които винаги се чувствате комфортно. Това може да бъдат или дънки с риза и кецове, или черни панталони с бяла тениска и кожено яке. Във всеки случай, разполагайки с такъв комплект, вие ще забравите за проблема с традиционното за жените „нямам нищо за носене“ и няма да се затруднявате по време на пазаруване.

ВАЖНИ ПРАВИЛА ЗА ЕЛЕГАНТЕН ВЪНШЕН ВИД

Купувайте неща, с които можете да излизате по-често

Стилни и оригинални детайли изглеждат страхотно на манекените, но сигурни ли сте, че можете да им намерите добро приложение в живота си? Запомнете: колкото по-универсално е това, което си купувате, толкова по-често ще го приложите.

Основните елементи са задължителни в гардероба ви

Някои неща са предназначени да се носят възможно най-често. Носете основни елементи като бели ризи, сиви тениски, тесни дънки и други многофункционални елементи, без да се страхувате, че ще изглеждате скучни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама