Важни правила за елегантен външен вид


Важни правила за елегантен външен вид
Снимка: iStock/Guliver

Елегантният образ е изграден не само върху стила, върху интелигентността и енергията на жената, но и върху правилната геометрия. Вашият образ трябва да бъде хармоничен и цялостен.

Подбирайте внимателно облеклото си

Когато избирате дрехи, заложете на минимализма - както в стил, така и в цвят. Елегантните дрехи най-често са монофонични и сдържани във форми и кройка. Многоцветните тоалети рядко ви позволяват да достигнете върха на елегантността. Монофоничното облекло е майсторски допълнено от малки елементи на „гарнитура“ от различна цветова схема. Ярките, свежи нотки няма да позволят на външния ви вид да бъде скучен и монотонен, като същевременно ще запазите аристократичната си сдържаност и елегантност. Именно в това майсторство на „щрихите и акцентите” се проявява талантът, вкусът, усещането за стил. Трябва да знаете точно кои цветове най-добре се комбинират помежду си, кои пропорции изглеждат подходящи, кои от тях са прекомерни и т.н. Тази магическа „наука“ е сходна с алхимията, когато добавянето на нов „елемент“ променя геометрията и енергията на цялото изображение.

Елегантен образ не съществува без красива прическа

 Дългата коса трябва да има ясно определена форма - вълнообразна, права, под формата на къдрици. Обикновените опашки няма да помогнат за създаването на елегантен вид. Просто казано – за стайлинга трябва да се грижите всеки ден. Не забравяйте, че елегантната жена не си позволява да се появява на публично място без прическа или без красиво подбрано облекло.

Елегантната жена се грижи за здравето и благополучието си, което означава спазване на режим за деня, добър сън и други здравословни физиологични процедури. Елегантната жена е физически здрава жена, пълна със сили и енергия. В противен случай тя няма да може да изглежда елегантно - просто няма достатъчно сила.

Друго важно качество на елегантната жена е способността да се представя

Става въпрос за познаването на простите правила на етикета: способността да се държи както трябва, да се представя изискано, да поддържа разговор и т.н. Всички учим това изкуство през целия си живот, наблюдавайки модели на елегантност и стил от звезди, модели и известни личности. Умната жена внимателно изучава елегантните жени и моментално „сваля” характерните им маниери: начин на изказване, плавни жестове, грациозни пози и т.н.

КРАСОТА ОТВЪТРЕ: КАК ДА СТАНЕМ ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛНИ

И запомнете нещо много важно! В стремежа си към постижения и достигането на върховете на елегантността не бива да стигате до крайности и да вървите срещу природата си. Жена, която природата е наградила с големи и великолепни форми, също може да изглежда изключително елегантно! За целта изобщо не е необходимо тя да се изтощава с изтощителни диети и да се съобразява с другите. Светът познава много великолепни красавици, поразителни в своята елегантност и очарователна пълнота. Най-добрите „ценители“ на такава елегантност са мъжете. Огромен брой мъже по света редовно признават, че дамите с големи форми ги подлудяват!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама