Поп звездата Хeлси се грижи за кожата си с кърма


Поп звездата Хeлси се грижи за кожата си с кърма
Снимка: Gettyimages

Кърмата е не само идеален източник на храна за вашето бебе, но тя също така е богата на витамини, минерали, антитела и други хранителни вещества, които я правят супер полезна, когато се използва локално. Наскоро поп звездата Хелси сподели, че използва кърмата си в ежедневната грижа за кожата си, нанасяйки я на лицето си.

В скорошно интервю 28-годишната певица, която посрещна сина си Ендер през юли 2021 г. с партньора си Алев Айдън, сподели своята тайна за красива кожата.

Вижте още: 6 бюти съвета от назаем от неотразимата Дженифър Лопес

Винаги съм била много взискателна към продуктите, които ползвам за кожата си, но когато родих станах свръх осъзната какво слагам на лицето си особено, когато бебето ми се сгуши в лицето ми и ме целува“, каза Халси и допълва:

Започнах да кърмя и разбрах, че кърмата е най-добрата съставка за грижа за кожата, тъй като е толкова богата на антиоксиданти и добри мазнини, които ускоряват процеса на оздравяване."

 Хелси не е единствената знаменитост, която използва кърма в ежедневната си рутина за здрава и красива кожа.

Актрисата Джоди Търнър-Смит призна в свое скорошно интервю, че сама си приготвя крем за лице, като смесва серум с алое вера и кърма. И сподели, че кожата ѝ никога не е изглеждала по-добре.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама