Прическата ти издава характера


Прическата ти издава характера
Снимка: iStock/Guliver

Прическата е изключително важна за една жена, тъй като изразява нейния стил, а също така и характер. Разберете какво издава вашата:

Откритото чело с коси пригладени назад подчертава стремежа да се върни напред. Да се изправиш срещу живота без страх и без да те интересува мнението на околните.

Косата, прехвърлена в по-голямата си част в лявата част на главата, говори за желание да намалиш женствеността си. Това е признак за трудности в приемането на по-мъжките качества у жената.

Внимателно пригладените дълги коси, разделени на път изразяват желание за постигането на вътрешно равновесие между ин и ян. Тази прическа може да е резултат от натрапчивото желание да изглеждаш винаги безупречно. В този случай стремежът да се сдържаш на всяка цена и безпокойството по повод на възможна загуба на самообладание скриват неосъзнатия страх да изглеждаш "диво“.

Бретонът е страх от самоизразяване или срамежливост, предизвикваща желанието да се закрие челото. От това до колко е изразена тази потребност в защита зависи формата и гъстотата на бретона (дълъг, гъст, къс или филиран).

Прическите, които откриват врата изпитват потребност в това да покажат истинското си лице.

Косата високо вдигната над челото изразява стремеж към власт, управление и контрол над всяка ситуация.

Откритите слепоочия показват вътрешна откритост, стремеж към нови запознанства и познаване на себе си, готовност да се предостави свобода на другите.

Много ярък и странен цвят на косата говори за стремеж да се премахнат ограниченията. Тези, които избират рижите отенъци, се борят с острото желание да нарушават забраните и да излязат от обикновените схеми. Дълбокият черен цвят говори за суровост и принципност на характера. Блондинките демонстрират мекота и потребност от любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама