Руж или бронзант: какво да изберем?


Руж или бронзант: какво да изберем?
Снимка: iStock

Вечната дилема - руж или бронзант!? Въпреки че не се изключват взаимно, много от нас все още не са сигурни кога и как трябва да ги използват. Затова сега разрешаваме всички дилеми, защото лятото е перфектното време за игра и експериментиране с тези два продукта!

Каква е основната разлика между бронзанта и ружа?

Откакто е доказано вредното въздействие на UV лъчението върху здравето на кожата, много момичета включват SPF защитата на лицето в ежедневието си. Именно това е причина бронзантът да се превърне в един от най-търсените продукти, когато става въпрос за грим - той е супер-съюзник за постигане на хубав, бронзов тен, който е по-труден да се постигне, когато имаме SPF на лицето си. Що се отнася до ружа - то възстановява естествения (румен) цвят на лицето и ти придава свеж и отпочинал вид, дори когато това не е така. Точно това е основната разлика между тези два продукта - бронзантът ще придаде на кожата ефекта на тен, докато ружът ще възстанови хубавия ѝ естествен цвят, изгубен поради безсъние или умора. С други думи казано, кога да избереш руж и кога бронзант зависи единствено от ефекта, който искаш да постигнеш.

6 СЪВЕТА ЗА ВИНАГО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩИ УСТНИ

Как (кога) се ползва руж?

Ружът се нанася на най-издадената точка на скулите по посока на линията на косата. Той по уникален начин подчертава женската красота и придава на грима доза нежност. Можем да кажем, че ружът козметичен продукт със своя собствена сенсуаленост. Идеален е за онези сутрини, когато нямаш време да нанесеш full cover фон дьо тенили цялостен грим.

Как (кога) се ползва бронзант?

Бронзът се прилага там, където слънцето първо „докосва“ лицето, а това са: челото, носът, скулите, брадичката... С негова помощ бързо и лесно ще се сдобиеш с дефиниция и естествен тен, а освен това е незаменим в моментите, когато искаш да придадеш доза сексапил и драматичност на външния си вид. Ето защо се препоръчва както за лежерните, дневни поводи (но в по -малка доза), така и за вечерни излизания.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама