#skinismorethanskin: 6 продукта от La Roche-Posay, които ще променят живота ти


#skinismorethanskin: 6 продукта от La Roche-Posay, които ще променят живота ти
Снимка: LA ROCHE-POSAY

Статистиката показва, че 50% от пациентите с акне се самоизолират, 46% са склонни към депресия, 79% от пациентите с екзема често не ходят на работа в най-активната фаза на проблема, а от 47 до 60% от тях имат проблеми със съня. Акнето или появата на малки зачервявания по лицето са достатъчна причина за все повече хора по света да променят ежедневието си, а от там и качеството си на живот. Колкото е по-сериозен кожният проблем, толкова по-силно се отразява на начина на живот на човек. А тези проблеми са все по-често срещани – над 2 милиарда души по света страдат от някакъв кожен проблем.

След тези изводи и в продължение на основната мисия на марката La Roche-Posay за последните 40 години – да подобри ежедневието на хората и здравето на тяхната кожа, стартира кампанията #skinismorethanskin, имаща за цел да повиши информираността за тези проблеми и да покаже на всички засегнати, че дерматологията има решение и наистина може да промени живота ти към по-добро. Защото, наистина, Кожата е нещо повече от само кожа.

Пионер в ефективната грижа за здравето на кожата, марката La Roche-Posay си партнира с над 90 000 дерматолози по целия свят, в желанието си да създава най-добрите дерматологични решения за по-добър начин на живот.  КАто част от кампанията #skinismorethanskin, La Roche-Posay представя своите уникална life-changer кутия, съдържаща 6 продукта, които наистина могат да променят живота ти: Effaclar Duo+, Toleriane Ultra Fluide, Lipikar Baume AP+M, Cicaplast Baume B5, Anthelios Invisible fluid 50+ and Hyalu B5 serum.

LIPIKAR: ЗА СУХА КОЖА, СКЛОННА КЪМ АТОПИЯ

Базирано на последните научни открития за микробиома, новото поколение емолиенти доведе до създаването на Lipikar Baume AP+M, който балансира микробиома и е предназначен за много суха кожа, склонна към атопия и/или алергии. Има бърз ефект и помага за възстановяването на баланса на кожата.

EFFACLAR DUO+: СРЕЩУ АКНЕ, ДОРИ И В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ

Около 40% от жените в зряла възраст по света страдат от форма на акне, а проучванията сочат, че обикновено хората се срамуват от този проблем и стават заложник на собствената си кожа, вместо да се чувстват добре в нея.  Дерматологичното решение на този проблем е Effaclar Serum, който е с висока концентрация и уникална формула, съдържаща комплекс от три киселини (салицилова, гликолова и LHA-липохидрокси киселина) и ниацинамид, които дават видим резултат и възстановяват кожата от белезите на акнето до 49% само за 28 дни.

 

TOLERIANE ULTRA FLUIDE: НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА АЛЕРГИИТЕ ДА КОНТРОЛИРАТ ЖИВОТА И КОЖАТА ТИ

Специално създаден за чувствителна или предразположена към алергии кожа, Toleriane Ultra Fluide е подходящ и за смесена към мазна кожа, за лице и околоочен контур. Успокояваща, немазна ежедневна грижа, която комбинира Невросенсин - успокояваща активна съставка, която се бори с кожните раздразнения и термална вода La Roche-Posay - естествено успокояваща и с антиоксидантни свойства. Чистотата е гарантирана при всяко нанасяне, благодарение на ново поколение херметична опаковка. Без консерванти, без парабени, без парфюм, без алкохол, без оцветители, без ланолин.

Лека и свежа, немазна текстура.

CICAPLAST: В БОРБАТА С БЕЛЕЗИ

Възстановяването на кожата при раздразнения или наранявания е комплексен и продължителен процес, понякога с повече, понякога с по-малко увредена кожа. Решението за подпомагане на заздравяването е Cicaplast Baume B5, възстановяващ балсам с активни съставки: мадекасозид, растителен екстракт, който доказано помага за възстановяването на епидермиса и редуцира болката до 90%. Съдържа и пантенол, който подобрява състоянието на естествената бариера на кожата.

 

HYALU B5: ГРИЖА ПРОТИВ БРЪЧКИ И ЗА ИЗПЪЛВАНЕ НА КОЖАТА

Любимият на жените серум Hyalu B5 Serum на основата на хиалуронова киселина, витамин B5, мадекасозид и термална вода La Roche-Posay, е първата и основна стъпка от вашата противостарееща рутина. Нанася се върху лицето, шията и деколтето, сутрин и вечер, а освен това е предназначен и за грижа след козметични и естетични процедури. Ефикасността му се потвърждава и от резултатите, които само след един час показват подобрена кожна бариера, след 4 часа изпълва кожата, а след четири седмици употреба бръчките видимо намаляват. Бързо възстановява гъвкавостта, еластичността, здравия и свеж тен на кожата. Бръчките и фините линии стават по-малко видими, а кожата изглежда обновена.

ANTHELIOS INVISIBLE FLUID SPF 50+: СЛЪНЦЕЗАЩИТА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Anthelios Invisible Fluid Facial Sunscreen SPF 50+ e с най-високата UVA защита, постигната до сега в продукт Anthelios. Неговите широкоспектърни щитове защитават кожата от UVA и UVB лъчите и спомагат за намаляването на вредите от инфрачервените-A лъчи и замърсяването. Той е без парфюм и ни дава слънцезащита за лице за чувствителна кожа и такава, склонна към алергии. Подходящ за всеки тип кожа. Придава незабележим завършек в защитата на кожата, ултраустойчив е на вода, пот и пясъки може да се нанася около очите.

 

Повече информация за марката La Roche-Posay може да намерите тук: laroche- posay.com, както и ако последвате La Roche-Posay в социалните мрежи: Instagram и Facebook.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама