Сребърни коси и морски вълни - хит в прическите за бала


Сребърни коси и морски вълни - хит в прическите за бала

Коафьорът Вили Боршукова и Пламен Джулио представиха вчера тенденциите в официалните прически и специални предложения за абитуриентите.

Върху косите на шест модела – два мъжки и четири женски, сред които един абитуриент и "Мисис България Глоуб” Мариана Маринова – професионалистите демонстрираха актуалните трендове и цветове за специалното събитие.

Фризурата за бала при дамите е добре да бъде съобразена както с тоалета, така и с формата на лицето и дължината на косата. Заради разнообразието от модели, нюанси и дължини на рокли и официални дрехи, коафьорите представиха няколко визии за различните дължини коса.

Първото предложение за бала е ниско позициониран испански кок, който събира цялата коса в центъра на тила или e разположен асиметрично в ляво или в дясно. Той е подходящ за рокля с гол гръб. Визията е семпла и прибрана и има възможност да я завършите с шикозни аксесоари за коса като фини фуркети с малки камъчета, които да придадат повече разкош на прическата.

Второто предложение е спортно-елегантен винтидж кок за момичета с по-дълга коса. Тя може да се постигне и с професионални удължения от Great Lengths, които са с високо качество и не се вижда как и къде са закрепени допълнителните кичури. За по-нежна визия на кока, той е с леки кичури, оставени в предната част на главата. Кокът може да се носи и в ежедневието, а за бала отново да го допълните с фуркети с камъчета или по-големи шноли, богато инкрустирани с камъни.

Третият актуален модел за бала е романтична визия с букли тип "Барби”. За коси, които не са достатъчно дълги и плътни, Вили Боршукова представи тип полуперука, с която се постига желаната дължина на косата. Тя е удобна, лесна за употреба и се поддава на всякакъв тип третиране. Важно е да се избере подходящият цвят, за да се прелива с естествения тон на косата.

За смелите момичета, които не се страхуват да експериментират е прическата "морски вълни” в синьо-сиви нюанси, която е нежна и в същото време изключително открояваща се. Тя е полуприбрана от едната страна и се носи в комбинация с черно червило и морски тонове, които допълват излъчване тип „ледена кралица”. За дамите, които залагат на късата коса актуалният цвят сьомга ще бъде най-подходящ за тях, а прическа в стил "морски бриз” ще им придаде свежо излъчване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама