Тайната за красота на Кейт Мос


Тайната за красота на Кейт Мос
Снимка: Getty Images/Guliver

Британската супермоделка Кейт Мос призна, че се грижи за себе си като използва такива прости "народни" средства като краставица и вода с лед. И още нещо – 42- годишната красавица се почиства отвътре със сокова диета. Подробностите Кейт разкри в интервю за американското модно списание W.

„Сок. Най-малко три пъти в годината в продължение на една седмица правя прочистване със сокове. Харесва ми. Чувствам се прекрасно. А след това имам толкова много енергия! Всички ми казват: „Моля … шшшт”. „О Боже мой, имаш толкова енергия, че започва да отскача от стените!”, похвали се Мос.

Тя рядко пие кафе и предупреди тези, които обичат кофеиновата напитка, че соковата диета обикновено им се удава трудно. Кейт не е сред жените, които категорично избягват слънцето, но не се подлага на въздействието му специално и нанася върху лицето си слънцезащитен крем с фактор 50.

"Не че съвсем избягвам слънцето, но повече не се пека. По-рано беше така: „Хайде да станем колкото може по-кафяви!” признава Мос.

Красавицата използва начин, който видяла някога на кино - щом се събуди сутринта, потапя лицето си във вода с лед. „Тези стари трикове работят!” Резенчета краставица, потапяш си там лицето и си събудена”, съветва Кейт.

В чантичката си Мос винаги носи балсам за устни. Любим вкус за нея имат бадемите. Някога Кейт Мос бе признала, че й е жалко да губи времето си за маникюр в салон. Тя прекрасно си го прави сама.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама