Тенденции при абитуриентските прически 2018

  • Тенденции при абитуриентските прически 2018
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.04.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

С всяка година абитуриентите все повече залагат на различни, интересни и впечатляващи прически, с които да привлекат вниманието върху себе си. Коафьорите от салон "Магама"  предлагат стилни и екстравагантни предложения за нежни и в същото време приковаващи погледа фризури.

Актуални са прическите, в които има разцъфнали цветя, релефен кок с допълнителни перли и обемен кок с асиметрия в предната част. Авангардните конструкции в прическите са изработени от коса, допълнителни елементи и множество перли.

Класическа за бала е визията тип принцеса, с много падащи къдрици и задължителната тиара, както и обемният кралски кок. Интересно решение са дългите къдрици като водопад и ефектен релефен кок, допълнен с пера или бели перли.

За по-екстравагантите момичета фризьорите предлагат атрактивни допълнителни конструкции от коси, вдигнати нагоре с огромен обем в русо и неоново синьо, и с плетеници от неонови конци.

За дамите, които не спират да експериментират, могат освен атрактивните конструкции, постигнати с множество допълнителни елементи като тел, въжета и малки възелчета да използват атрактивния и тази година цветен канекалон за постигането на обемни плитки и прически в цветовете на дъгата. Това е лесен начин да имате ефектна прическа за бала без да се нуждаете от предварително оцветяване на косата.

Не забравяйте че тази година абсолютният хит, както в косите така и в грима, ще са брокатите и всичко, което има блясък. Екстравагантни прически с брокат в различни ярки цветове са еднакво подходящи както за официални вечери така и за парти визия.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.