Висок клас продукти за здраве и красота от Revita.bg


Висок клас продукти за здраве и красота от Revita.bg
Снимка: iStock

Билките са ценен източник на активни вещества и тяхната употреба, като съпътстваща лечебна терапия и като съставка в нутрикозметиката, е важна за здравето. Лековитите растения са в основата на много ефикасни продукти, които можете да разгледате онлайн в Revita и да се запознаете с утвърдени производители на натурални добавки от висок клас.

За какво помагат билките

Билките се използват при лечението на много здравословни проблеми, като голяма част от тях са напълно подходящи за прием от бременни и малки деца. Тайната на целебните растения е в богатото им съдържание на полезни елементи, антиоксиданти, различни витамини и минерали. Билки успешно се прилагат при:

● Затлъстяване и спешна нужда от отслабване. Растителният алкалоид кофеин, както и различни билкови комбинации, приемани като хранителни добавки, подпомагат метаболизма и изгарянето на мазнини;

● Проблеми с бъбреците. Екстракти от растения, като мечо грозде, червена боровинка, царевична коса и др., се използват за прочистване на пикочните пътища, за предотвратяване задържането на вода и за намаляване на отоците;

● Нарушена функция на черен дроб. Това е органът, който пази организма от токсини и трябва да се поддържа в нормален ритъм. Когато е претоварен или увреден, спешна помощ му оказват билки като бял трън, артишок, глухарче, куркума.

Какви са ползите от приема на билкови продукти

Има моменти, в които поддържането на естествена красота става невъзможно с помощта на масовата козметика от магазина. Добрият външен вид е постижим с включването на билки и натурални комбинации за здраве и красота от висок клас. Съществуват достатъчно мощни природни съставки, които забавят стареенето на кожата, грижат се за лицето и пазят ноктите от чупене.

Специализираните продукти от каталога на Ревита компенсират хранителните дефицити на тялото, като осигуряват важни нутриенти: колаген, желязо, витамините D, C, A, B и E. Сред иновативните предложения в борбата срещу застаряването важно място заема силицият, често определян като минералът на красотата. Освен за бляскава коса и здрави нокти, натуралните продукти, съдържащи силиций, укрепват костите и ставите.

Качествените билкови продукти са нашето всекидневно чудо. С тях можем да се поддържаме в добро физическо и емоционално здраве и винаги да харесваме това, което виждаме в огледалото.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама