За какво и как се използва бюти ролерът? (ВИДЕО)


За какво и как се използва бюти ролерът? (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

Светът на грижата за кожата е безкраен. Има толкова много стъпки за следване, продукти, инструменти и информация, че лесно може да се объркаме в цялото това море от красота. И ето ни тук, за да добавим още един инструмент към вашия бюти арсенал – ролерът!

Дерматолог: Как да се грижим за кожата по време на карантина

Вероятно си мислите „Какво е това чудо и защо изобщо ми трябва?” Е, сигурни сме, че се сещате за всички онези красиви ролки от нефрит, които виждате из фийда си в Instagram. Вярвате или не, те си заслужават! Въпреки че тези бюти ролери съществуват още от 17-ти век в Китай, едва скоро те станаха популярни, благодарение на всички модни гурута и блогърки.

Те се рекламират като ефективно средство за постигане на чиста и свежа кожа без подпухналост. Плюс това, феновете на уреда са убедени, че търкалянето на камък по кожата може да елиминира излишните течности от лицето, да помогне на продуктите да се абсорбират по-добре в кожата и дори да редуцира бръчките.

Що се отнася до кръговете под очите, причинени от задържане на течности и стрес, бюти ролерите подпомагат притока на кислород в кръв, което е като храна за кожата.

Истината е, че този забавен инструмент си заслужава включване в бюти рутината, тъй като е многофункционален и може да се бори с няколко проблема наведнъж. Цената му също е приемлива, но имайте предвид, че е добре да се сдобиете с ролер, изработен от нефрит, розов кварц, опал или аметист.

Вижте във видеото как точно се използва бюти ролерът:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама