За красивия бизнес в България


За красивия бизнес в България

Казват, че в България бизнес не можеш да правиш. Просто такова животно тук не виреело. Оказва се обаче, че това не е повсеместно вярваме, а само "повсебългарско“. Защо ли? Защото чужденците вярват, че успешният бизнес има почва у нас. Доказателство за това са семейство Гаркуша – Марина и Григорий, които преди около 4 години идват от Русия, за да правят бизнес у нас. И то какъв – красив бизнес. Двамата са млади, в 30-те години от своя живот, и с много успешен бизнес зад гърба си в Русия. Там те в продължение на години развиват салон за тайландски масаж на стъпалата. Имат хиляди редовни клиенти. Решават обаче, че искат да живеят в далеч по-чистата и красива, според тях, България. Продават салона за масажи в Русия и се заселват в България. Инвестират сериозна сума пари и започват нов бизнес тук, на българска почва. В момента те развиват успешно център по естетика в София, който са нарекли с гордото име Persona.

"Не искаме Persona да е поредният салон за красота. Искаме той да бъде най-иновативният, с най-добрите услуги и професионалисти, и с най-добрите технологии“, казва Марина Гаркуша. Затова те инвестират в наистина иновативни апарати за подмладяване на кожата, за отслабване, за обезкосмяване и извайване на тялото. Например, Persona е единственият салон за красота у нас, който притежава апарата Sharplight. С този апарат можете да премахнете нежеланите косми само с 4-5 процедури. Нещо немислимо с познатите у нас апарати за фотоепилация. Освен това Sharplight подмладява и обновява кожата.

Друга иновативна технология в салон Persona е нашумелият напоследък апарат за почистване и подмладяване на кожата на лицето Hydrafacial. Апаратът е на пазара в България от 1 година и вече е абсолютен хит.

Безиглената мезотерапия Intraceutucals, позата у нас още като Терапията на Мадона, пък е още едно топ попадение на центъра по естетика. Уникалните серуми на терапията подмладяват кожата на лицето с години и я правят по-здрава и сияйна от всякога.

За извайване на тялото Persona разчитат на апарата Icoone, който е разработен от главния инженер на LPG. Icoone стяга тялото и премахва целулита. Подходящ е даже за бременни дами. На спортистите пък им помага да преодоляват спазми, схващания на мускулите, както и мускулната треска.

Относно козметиката, в Persona могат да се намерят отбрани елитни марки, като френската доказана с годините марка Maria Galland.

Разбира се, масажите също са налице. Запазена марка на семейство Гаркуша - тайванският масаж на стъпалата, техника ВАН ХО, може да бъде изпробван заедно с приятел. Persona предлага масаж на стъпалата за двама. Казват, че след него чувстваш, че можеш да полетиш. Но май трябва да се опита, за да сме сигурни.

Persona се намира в София в ж.г Южен парк, бл. 124, партер, до Американското посолство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама