Защо италианският боб от 60-те е хит точно сега (СНИМКИ)


Защо италианският боб от 60-те е хит точно сега (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ако искате да разнообразите късата си коса това лято, заложете на италианския боб от 60-те. Дължина точно над раменете и малко под брадичката, оставя косата достатъчно дълга, за да се върже и достатъчно къса, за да привлече вниманието, благодарение на красивия си силует. 

Повече за тренда

Италианският боб е една от най-популярните тенденции при прическите през последните години, но визията от 60-те е свързана с един фин детайл – малко допълнителен лак и извивка през слоевете. Вариацията от 60-те заимства елементи от бароковия боб – друг популярен стил.

Вижте още: 5 начина да подобрите всяка прическа

Красотата на тази прическа се крие в нейната гъвкавост. Тежестта позволява онова парижко усещане, когато косата пада естествено, но можете също да добавите малко обем, за да намигнете към класическия блясък от 60-те години.

Тя отива на всеки, но за да я постигнете, прическата ви трябва да е съобразена с вас, вашия тип коса и форма на лицето. 

Когато италианският боб от 60-те е правилно подстриган, не е нужно да прекарвате часове в оформянето му – той трябва да пада по правилния начин. Хубавото в този стил е, че независимо дали имате пет или 50 свободни минути, той винаги изглежда и се чувства супер шик.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама