100-годишната модна икона Айрис Апфел и H&M с обща колекция


100-годишната модна икона Айрис Апфел и H&M с обща колекция
Снимка: H&M

H&M с вълнение представя своето ново сътрудничество с вдъхновяващата модна икона – Айрис Апфел. Марката ще организира специално тържество, за да отбележи нейния 100-годишен рожден ден по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Колекцията Iris Apfel x H&M е отражение на отличителния стил на Айрис и ще бъде налична в началото на 2022 г.

Айрис е популярна със своята безкомпромисна индивидуалност, отличителен стил, смели модни избори и креативни дизайни. Тя е истински пример за това, че стилът и вдъхновението могат да бъдат открити навсякъде – независимо от цената. Шведската марка си партнира с Айрис именно заради нейния ексцентричен стил и влияние върху модната общност. Вече 100 години тя продължава да заема водещо място в индустрията, вдъхновявайки всеки да създаде, отпразнува и приеме своя собствен стил. Пъстрите ѝ визии и смели аксесоари, отличителни за стила ѝ от десетилетия, я превръщат в истинска модна икона.

Колекцията Iris Apfel x H&M съдържа изключителни дизайни за всеки – дрехи и аксесоари, създадени специално, за да подчертаят безкомпромисния и смел стил на Айрис. Ключови за колаборацията са цветни съчетаващи се сетове, костюми, ефирни рокли и искрящи принтове, микс от текстури и интересни кройки и десени. Вдъхновени от наслояващите се и обемни модели, аксесоарите са разнообразни, изобразени с растения, животински десени и съкровища от друг свят. Всички материали използвани за направата на колекцията са рециклирани или от по-устойчиви източници.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама