15 притеснения при носенето на бански


15 притеснения при носенето на бански
Снимка: Thinkstock/Guliver

Причините, заради които обичаш лятото са и причините, заради които го мразиш. Топло е, чувстваш вина, че не си навън, когато единственото нещо, което искаш да правиш, е да гледаш любимите ти сериали и да си облечена с най-изрязаните си потници.

От всички причини, поради които едновременно обожаваме и мразим лятото, най-важната в списъка на всяко момиче е носенето на бански.

Очевидно класическият банския (горнище и долнище) е измислен от мъж, защото никое момиче, което някога е преживяло пубертет и е имало любовни дръжки, няма да измисли подобна дреха.

Параноите относно носенето на бански и несъвършенствата на тялото трябва да останат в миналото. "Как да не се притесняваме, когато носим бански" е заглавие, което виждаме от години, уморени сме от това, тези съвети не работят и познайте какво – дори не искаме да чуем за тях.

Увереността идва отвътре и някакво лъскаво списание с ултра слаб модел с големи цици и съвети как да изглеждаме като нея няма да помогнат, защото ако търсиш начин да изглеждаш добре в банския си – това е само за един сезон, трябва да намериш начин да се чувстваш добре в кожата си - това е за цял живот.

Ето и всички луди, абсурдни и неоснователни притеснения, поради които жените се притесняват да носят бански

1. Дали банският ми прозира?

Поздравления! Ти превърна обикновения плаж в нудистки без дори да си свалиш банския. Когато става въпрос за нещо прозрачно - прозорците на съседите ви, тоалета на Бионсе за наградите Грами, всеки би предпочел да го наблюдава отдалеч, отколкото да дойде да види отблизо, така че спокойно.

2. Имам ли мазнини, когато седна?

Вероятно, но това е и при всяка друга жена. "Любовните дръжки”, както ги наричат, са нещо нормално при дамите и дори много предпочитано от мъжете.

3. Някой снима ли ме? Да не е посмял да качи снимката!

По-добрият въпрос е "Може ли да работи с Фотошоп, за да оправи всички дефекти и недостатъци на фигурата ми?”

4. Дали не съм пропуснала място, на което да се избръсна?

Единственият човек, който ще го забележи, това си ти. Всички други са заети да се забавляват, да играят на волейбол или да се наслаждават на слънцето.

5. Дали дупето ми се показва?

Освен ако не си намазала дупето си със секундно лепило, няма друг начин да предотвратиш свалянето на долнището от вълните. Приеми този факт и не прави голяма работа от него.

6. Има ли семейства наоколо?

Да, и какво? За да станат семейство и те са правили същите лудории като теб.

7. Ще ми падне ли горнището?

Само ако нарочно не си го завързали здраво.

8. Всички ли ме гледат?

Просто защото изглеждаш чудесно, момиче. Премахни всички лоши мисли от главата си и си позволи да се чувстваш добре в тялото си. Хората те гледат, защото излъчването ти привлича погледите им.

9. Родителите ми ще забележат ли татуировката ми?

Трябваше да помислиш за това преди да си сложиш най-изрязания бански, или всъщност преди изобщо да си направиш татуировка.

10. Банският ми достатъчно хубав ли е? Взех си го от "Виктория Сикрет".

Това е като да питаш дали цветът на косата ти е хубав, само защото си го направила в някой елитен салон.

11. Това е първият ми плаж, дали съм много бяла?

Да, това се получава винаги, когато отидеш на плаж за първи път, освен ако не посещаваш солариума редовно. Не се притеснявай, носи си слънцезащитен крем, защото единственото по-лошо от това да си бял, е това да си червен.

12. Дали се забелязва белегът ми по рождение?

Ако все още не сте открили белега си по рождение на тази възраст (който впрочем всеки има), то тогава най-големият ви проблем не е носенето на бански.

13. Имам линии по тена си от презрамките на банския ми, а ми е любим.

Не се притеснявай, тенът избледнява, но снимките остават. Носи си това, което те кара да се чувстваш красива.

14. Дали не показвам твърде много гърдите си?

Това истински въпрос ли е? Не мисля, че някой има нещо против.

15. Ами ако съм в особения ми период?

Това не е първият такъв случай, не позволявай тези дни да попречат на забавлението ти. Знаеш как можеш да се справиш с проблема, само обърни повече внимание на хигиената през този период.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама