3 идеи как да носим дънкова риза


3 идеи как да носим дънкова риза

Дънковите ризи са един от хитовете не само през лятото, но и през цялата 2014 година! Денимът е вечен и сигурно никога няма да загуби актуалността си. Всяка година дизайнерите успяват да му вдъхнат нов живот и да го представят по нов начин, комбинирайки го с различни материи и шарки, играейки си със силуети и създавайки нови модели.

Именно заради тяхната многостранност - може да ги комбинирате с почти всякакви обувки, дрехи и аксесоари и всеки път ще изглеждате стилно! Дънковите ризи са задължителни за всяка съвременна дама. Ето как да оползотворите безсмъртната дънкова риза по най-добрия начин тази година:

Дънкова риза+ пола (или рокля)


Дънковата риза е страхотно допълнение към полата или роклята ви. Тази комбинация е перфектна както за среща, така и за работа, защото е страшно удобна и в същото време невероятно стилна.

Дънкова риза + панталони

Една от най-актуалните комбинации този сезон е дънкова риза и карирани панталони (или клин). Грънджът се връща на мода, затова не се притеснявайте да използвате и по-износените си дънкови ризи. В летните жеги е страхотна идея да комбинирате ризата с къси панталонки (в момента най-актуални са дантелените).

Деним от глава до пети или дънкова риза + дънки


Преди няколко години комбинацията дънкова риза + дънки щеше да се счита за проява на лош вкус, но времената се променят и днес денимът от глава до пети е един от най-обичаните трендове. Основното правило е да изберете деним в различни отенъци- например светла дънкова риза и тъмни дънки.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама