3 идеи как да преобразим пуловера си


3 идеи как да преобразим пуловера си

Макар че този октомври си е истинско циганско лято, за което сме изключително щастливи, все по-често ще се налага да обличаме по-топли дрехи. Ако имате прекалено много стари пуловери, с които смятате да се разделите, помислете отново. Има множество начини как може да им вдъхнете нов живот и да ги направите супер модерни. Днес ще ви покажем как да ги украсите с пайети, безопасни игли или пък със стилни кръпки на лактите.

Блестящи лакти

Тази идея е за всички дами, които си падат по блясъка. Имате нужда от пуловер, картон за шаблон и плат с пайети в желания цвят. Първо си направете шаблона, както е показано на снимката, след което изрежете с него две блестящи "кръпки“. Накрая само ги зашийте върху ръкавите на пуловера си. Бързо и ефектно.

Копчета по ръкавите

Може да украсите долната част на ръкавите си с копчета в различни форми и цветове. Тъй като те са по-меки, първо трябва да зашиете от вътрешната страна парче от по-твърд плат, за да не увиснат копчета. След това просто ги зашийте, както желаете.

Сърце от безопасни игли

Тази идея е изключително лесна и много сладурка. Ако си падате по сърца, украсете пуловера си с безопасни игли, както е показано на снимката. Наистина много лесно. Ако желаете, може да напишете и надпис с по-дебел цветен конец.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама