4 актуални тенденции за сезон есен-зима 2016/17


4 актуални тенденции за сезон есен-зима 2016/17

Модните тенденции, които се налагат по време на различните Седмици на модата, не винаги могат да бъдат успешно приложени в ежедневието. Ето защо днес ще ви запознаем с актуалните новости, с които е редно да се сдобиете без грам колебание, ако искате да сте в крак с модата.

Костюми с мини поли

Дизайнери като Tory Burch и Michael Kors върнаха обратно модата на костюмите с мини поли. И докато ние не ги бяхме виждали от времето, когато Шер и Селин Дион бяха хитови певици, те очевидно са се променили доста, внасяйки свежест и нови кройки.

Кожени облекла

Преди няколко сезона ги видяхме успешно да са част от различни аутфити – кожени поли с пуловер или втален кожен панталон, комбиниран с риза. Днес обаче кожата е доминираща част от тоалета. Особено актуални са кожените рокли и дългите кожени тренчове, които привличат цялото внимание върху себе си.

Обемни връхни дрехи

Вталените зимни и есенни палта, прилежно пристегнати на талията с колан, ще останат в миналото. Тенденциите повеляват всякакви парки и зимни якета да бъдат овърсайз или поне „балон”.

Деним с пачуърк елементи

Тази година всички дизайнери се надпреварваха да показват деним ризи, дънки от груб деним и пачуърк елементи по якетата, а и не само. Независимо дали решите да се съобразите с модните тенденции, или не, няма как да сгрешите с която и да е дънкова дреха, украсена щедро с различни елементи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама