4 идеи как да носим дрехи с голи рамене


4 идеи как да носим дрехи с голи рамене

Вярваме, че не съществува нищо по-секси и магнетично от голите женски рамене и гръб. В тях има нещо вълнуващо, което пленява и печели вниманието на всички наоколо. Наистина, можем да наречем този тренд най-романтичен измежду всички модни решения този сезон. Днес ще ви представим няколко идеи как да носите тази тенденция в офиса, в ежедневието или пък на парти.

Рокля с голи рамене

В повечето случаи роклите с тази кройка не са прилепнали по тялото, а са широки, създаващи усещане за повече ефирност. Това, което няма начин да не забележите при роклите с голи рамене, са флоралните мотиви, които допълват романтичното усещане.

Със скини дънки

Независимо дали сте сред почитателките на елегантни панталони, или дънки, преспокойно можете да замените традиционния топ с такъв без рамене. Стилният завършек е гарантиран, а най-хубавото е, че се вписва във всяка лятна офис визия!

Като част от костюм

В случай, че работата ви не позволява да се подвизавате с дънки или панталон, то винаги можете да включите тренда дори в строгите на пръв поглед костюми.

С пола

Вече уточнихме, че можете да носите топовете с голи рамене с още по-широки панталони или тесен деним, с поли във всякакви форми и дължини. Що се отнася до комбинациите с поли, ние ви съветваме да се доверите на по-ефирните, феерични и разкроени модели, за да се получи едно безгрижно бохо усещане, което би впечатлило абсолютно всеки моден естет.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама