4 идеи как да носим пола солей това лято

  • 4 идеи как да носим пола солей това лято
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 11.07.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Полите солей носят усещане за романтика, шик или както се казва "усещане за жена". Затова се чудим защо толкова дълги години бяха запазени само за официални събития и трудно можехме да ги съчетаем в ежедневен тоалет. Е, това лято все по-често ги срещаме по витрините, така че ето няколко идеи как можете да постигнете небрежна лятна визия с тяхна помощ.

Със сатенен топ

Освен полите полей, това лято на почит са и сатенените топове, които наподобяват комбинезон. Спокойно може да съчетаете двете тенденции в една визия, която би била еднакво успешна и в офиса, и за питие в приятелки в петък вечер.

С овърсайз пуловер

Тъй като не сме сигурни когато точно ще дойде лятото тази година, ви предлагаме решение за хладните дни. Бъдете внимателни, за да не се получи твърде "раздърпан" аутфит. Най-добре добавете чифт удобни токчета.

С деним

Както казахме, полата солей носи изключително романтично усещане, което лесно може да бъде заглушено, благодарение на денима. С него всеки аутфит придобива по-градско излъчване.

С щампована тениска

Семпло, изчистено и изключително приложимо в ежедневието. Всяка жена има поне една такава тениска, независимо дали е със слоган или щампа. Не я пазете за разходките в парка, а смело я обличайте с пола солей.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.