4 идеи как да украсим закачалки за дрехи


4 идеи как да украсим закачалки за дрехи

Едно от нещата, които със сигурност присъстват в гардероба ни, са закачалките за дрехи. И то много.

Те са просто незаменими, за да може да има ред. И тъй като днес сме в творческо настроение, решихме да ви покажем как може да украсите пластмасовите си и дървени закачалки.

Преди време споделихме с вас няколко идеи, ето и продължението.

С тиксо


Много бързо и лесно предложение. Вземете няколко цвята тиксо и просто залепете лентички върху закачалките си. Имате пълна свобода.

За дните от седмицата


Едно от нещата, които ни отнемат най-много време сутрин, е чуденето какво да облечем. Поне при нас е така :) За да си помогнете, може да си приготвяте дрехите предварително. Направете си и стилни етикети от черен картон и златен маркер. Завържете ги със сатенена панделка и залепете по една перличка за разкош.

С кристални топчета


Тази идея е много подходяща, за да предотвратите свличането на дрехи. Вземете по-големи кристални топчета и ги залепете върху закачалките с помощта на пистолет за горещ силикон.

Вдъхновяващи мисли


Ние от iWoman определено обичаме вдъхновяващите цитати на известни личности, затова тази идея много ни хареса. Изберете няколко дървени закачалки, след което напишете върху тях с боя или перманентен маркер любими мисли, цитати...

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама