4 модела ботуши, които да носите с рокля тази зима


4 модела ботуши, които да носите с рокля тази зима
Снимка: Instagram

Може би си мислите, че полите и роклите имат място в гардероба ви само през топлите месеци. Истината е, че те отварят свят на нови възможности за стайлинг и през зимата. Всичко, от което се нуждаете, са идеалните ботуши, с които да постигнете перфектната визия. По всичко личи, че този сезон има повече опции за обувки, от които да избирате. А ето кои модели сякаш са създадени за комбиниране с поли и рокли.

1. Велурени ботуши в цвят камел

Има нещо много специално в така наречения цвят камел. Мекота и лукс, които карат всяка визия да изглежда една идея по-стилно и елегантно. А велурените ботуши, решени в този цвят, създават по-мек завършек, в сравнение с кожените им „братовчеди“.

2. „Овърсайз“ ботуши

Прлепналите по прасеца чизми отдавна не са актуални. Леко овърсайз, с повече плат, който да пада свободно, те изглеждат отлично с почти всяка дължина на полата, но изглеждат най-добре с мини или до коляното.

3. Боти с връзки

Ако искате да придадете малко по-градско звучене на визията си, то заложете на леко грубоватите боти с връзки. Те изглеждат наистина страхотно с рокли тип пуловер, а и ви гарантираме, че ще са ви адски удобни.

4. Боти тип чорап

За по-фееричните поли и рокли, структурираните ботуши могат да изглеждат твърде груби. В този случай насочете вниманието си към боти тип чорап, които прилягат плътно около глезена, за да създадат женствен силует на краката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама