4 начина да носим актуалните кръгли чанти


4 начина да носим актуалните кръгли чанти
Снимка: Instagram

Дамските чанти са неразделна част от нашия живот. Те издават характера, стила ни, доста често финансовите възможности, а дори и въображението ни. Една нова тенденция, в която сме влюбени, са именно кръглите чанти. Те идват при нас във всякакви размери и материи, което ги прави наистина перфектният аксесоар за това лято!

Усещане за лукс

Кръглите чантички някак интуитивно се свързват с бохо стила. За щастие, дизайнерите са помислили и за всички градски момичета, които се придържат към по-елегантната визия, създавайки модели, имитиращи крокодилска и змийска кожа. Разбира се, можете да заложите и на изчистена кожа за по-делови аутфит.

Слама за безкрайно лято

Макар този летен сезон да не е най-слънчевият, който сме виждали, ние отдавна сме на морска вълна. А какво по-практично за дългите летни дни от огромна кръгла чанта, която може да побере както плажната кърпа, така и обяда ни за дните, когато отпуската вече е само спомен?

Минимализмът като акцент

Миниатюрните кръгли чантички са адски кокетни! Изберете такава в ярък цвят или пък с весела щампа, за да бъде акцентът на визията ви.

Нетрадиционни материали за нетрадиционна форма

Някои дизайнери са заложили на необичайни и доста интересни материали за кръглите чанти. Можете да намерите модели дори от бамбук!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама