4 начина да носим каре този сезон

  • 4 начина да носим каре този сезон
    Дата: Снимки: Instagram
Дата: 06.11.2018 Снимки: Instagram
Iwoman.bg

Шотландското каре, познато още като тартан, е символ на една цяла нация от векове насам. Карираният плат е служил като отличително средство на различните кланове в Шотландия. Така се появява цяла палитра от каре и цветове, станали знакови, както за прочутите фамилии в страната, така и в модния свят. А ето и как да носите карето в наши дни.

Блейзър

Ако ви е страх да не "стъпите накриво", можете да останете верни на класиката и да заложите на кариран блейзър и дънки. По всичко личи, че този сезон ще е на почит тъмно синият и бяло-черният тартан.

Чарлстон панталон

Двете отдавна отминали тенденции се завръщат по-силни от всякога в невероятна колаборация. Гарантираме ви, че карираният чарлстон, комбиниран с бяла риза, ще привлече погледите към вас.

Изрязан палацо панталон

Палацо панталонът е кръстоска между пола и панталон, която е подходяща както в ежедневието, така и за по-официални събития. Изрязаният му вариант, показващ малко повече плът, бе особено актуален през лятото и обещава да се задържи до настъпването на зимата.

Миди пола

Миди полата е една от най-практичните дрехи, които трябва да имаме в гардероба си. Моделът е елегантен, съчетава се както с ток, така и с равни обувки и има перфектна дължина, особено за есента.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.