4 поли, които ще са тотален хит през лято 2020


4 поли, които ще са тотален хит през лято 2020
Снимка: Instagram

Колкото и дрехи да имаме в гардероба си, винаги има няколко модела, към които посягаме доста по-често, отколкото към другите. Вълнената рокля тип пуловер през зимата, черните скини дънки през пролетта, но щом температурите тръгнат нагоре, търсим по-леки и феерични кройки и материи. Ето защо днес ще ви покажем кои са 4-те поли, с които бихте могли да „избутате” цялото лято, бе да влизате в излишно модно разхищение и да се чудите с какво и как да съчетаете. Те са универсални, адаптивни, а и доста актуални, съдейки по снимките на всички блогърки!

4 ЧАНТИ, КОИТО ЩЕ НОСИМ ПРЕЗ 2020

Дънкова пола

Това е нещо като класическият син чифт дънки, който трябва да имате в гардероба си, само че в летен вариант. Дънковата пола лесно може да бъде „префасонирана” от ежедневна във вечерна с чифт токчета или сатенен топ.

Кожена миди пола

Тези модни съкровища още миналата година дадоха заявка да присъстват сред тенденциите не само на есента, но и на зимата. Ето, че продължават своя моден поход! Най-честите варианти, в които ги срещаме са два: пола тип молив или разкроена с миди дължина. За летните месеци определено ви препоръчваме да заложите на втория вариант.

От сатен

Макар и да не попада сред най-търсените дрехи, полата от сатен е доста добър начин да излезем от зоната си на комфорт, без да нарушаваме индивидуалния си стил. А пък и честно казано, след топовете тип камизола и костюмите тип пижама, смеем да твърдим, че сатенената пола е един наистина доста приемлив избор!

Вижте тази публикация в Instagram.

Walkin’ into 2020 like 😜 @mario.durando #satinskirt

Публикация, споделена от Ayesha B (@ayeshallthinkaboutit) на

Модел „Испанка”

Този модел неслучайно носи името „испанка”. Обикновено е макси, задължително присъства червено по нея и изглежда така, сякаш всеки момент ще затанцувате фламенко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама