4 идеи как да носим пола солей това лято


4 идеи как да носим пола солей това лято
Снимка: iStock/Guliver

Полите солей носят усещане за романтика, шик или както се казва "усещане за жена". Затова се чудим защо толкова дълги години бяха запазени само за официални събития и трудно можехме да ги съчетаем в ежедневен тоалет. Е, това лято все по-често ги срещаме по витрините, така че ето няколко идеи как можете да постигнете небрежна лятна визия с тяхна помощ.

Със сатенен топ

Освен полите полей, това лято на почит са и сатенените топове, които наподобяват комбинезон. Спокойно може да съчетаете двете тенденции в една визия, която би била еднакво успешна и в офиса, и за питие в приятелки в петък вечер.

С овърсайз пуловер

Тъй като не сме сигурни когато точно ще дойде лятото тази година, ви предлагаме решение за хладните дни. Бъдете внимателни, за да не се получи твърде "раздърпан" аутфит. Най-добре добавете чифт удобни токчета.

С деним

Както казахме, полата солей носи изключително романтично усещане, което лесно може да бъде заглушено, благодарение на денима. С него всеки аутфит придобива по-градско излъчване.

С щампована тениска

Семпло, изчистено и изключително приложимо в ежедневието. Всяка жена има поне една такава тениска, независимо дали е със слоган или щампа. Не я пазете за разходките в парка, а смело я обличайте с пола солей.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама