4 шапки, които са истински модни находки


4 шапки, които са истински модни находки

Всяка жена мисли за своето здраве и комфорт и точно заради това трябва да обърнем повече внимание на шапките през летните месеци, които идват, за да ни защитят от вредните слънчеви лъчи. Този сезон, изборът на кокетния аксесоар е много разнообразен, както цветово, така и стилово, така че можете да се развихрите. А ето и кои модели обещават да бъдат актуални.

Дълбока периферия и надпис

Това лято са особено популярни шапките с големи периферии, които носят определено послание. Буквално. Заложете на класически модел и си изберете какво искате да кажете на околните, има десетки варианти – от „Заета съм“ до „Мечтателка“.

Ала лошо момиче

Шапките с козирки са просто готини – няма какво повече да добавим! Те внасят момчешки и щур полъх във визията, така че ако искате да забравите за момент за обноските си на дама, заложете на такава шапка.

Мъжка линия

Само до преди няколко сезона шапките с малка периферия и твърда основа бяха запазена марка за мъжете. Леко модифицирани, но все толкова чаровни, те вече са неразделна част и от женския гардероб.

С романтичен привкус

Ако си падате по романтичните аксесоари, то шапките с голяма периферия и нежна панделка няма начин да не ви впечатлят. Те придават ретро шик и нежно звучене на всеки аутфит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама