4 стилни начина да носите парео на плажа


4 стилни начина да носите парео на плажа

Пареото е мултифункционален аксесоар за плажа, който ще ви помогне да изглеждате по различен начин всеки ден. Разбира се, за целта трябва да знаете как да накарате това парче плат да работи във ваша полза. Ако се чудите какви са начините за оформяне на плажния шал, то нашите полезни идеи със сигурност ще ви свършат работа.

В ролята на дълга пола

Гъвкавият силует, който тя оформя, я прави перфектна за разходки по плажа. Комбинирайте с бански или с любимия си топ за по-бохемска визия.

Като симпатична туника

Ако искате нещо нетрадиционно, опитайте този модел, защото с него можете както да се разхождате спокойно по плажа, така и да седнете на обяд в някое заведение. За да направите от пареото туника, хванете шала и го поставете близо до раменете си. Увийте го около подмишниците и завържете на здрав възел горните краища върху тила. Долните краища оставете свободни.

Къси панталонки

Ако искате да привлечете погледите върху перфектния тен на краката си, превърнете пареото в къси панталонки. Завържете на здрав възел горните два края на пареото зад кръста си и долната част прокарайте между краката, след което вържете на възел свободните краища отпред.

Ефирен топ с гол гръб

Този модел е секси, изглежда свежо и се носи лесно. За да постигнете това, хванете пареото пред себе си. Вземете горните му два края и ги завържете зад врата си. Хванете свободните два края и ги вържете на възел отзад върху кръста.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама