4 водещи тенденции при чантите за пролет 2021


4 водещи тенденции при чантите за пролет 2021
Снимка: Instagram

Вече ви разказахме за най-големите пролетни тенденции при облеклото и обувките, а днес ще усъвършенстваме умението да съчетаваме всичко с подходящите аксесоари, разбира се, в лицето на чантите. Независимо колко често (или рядко) излиза от гардероба, купуването на чанта винаги ще звучи като добра идея в главите ни. Ето и кои модели ще виждаме навсякъде тази пролет.

Верижна реакция

Закръглените верижки при дамските чанти завладяха подиума още през есента на 2019 година, но за пролет 2021 всички модни гиганти залагат на изключително големи елементи. Въпреки тежкия „хардуер”, кожените чанти от Manu Atelier и DeMellier все още изглеждат женствени и елегантни.

Многоъгълен Tote

Свикнали сме да виждаме tote моделите в правоъгълна или трапецовидна форма, но модни къщи като Marni, Givenchy, Wandler и Boyy ни предлагат варианти с повече ъгли и все същата практичност.

Тип калъф за телефон

Голяма част от живота на всички ни се концентрира в телефона – плащаме, поръчваме такси, снимаме се или комуникираме с близки. Тази пролет дизайнерите направиха калъфи за телефони с дълги дръжки за дамите, които искат да им е леко, но и да изглеждат добре.

Подложка за рамо

„Облачните” и пухкави модели, чиято цел сякаш е да си подпрем ръката на меко и удобно място, са адски актуални.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама