5 актуални тенденции, с които да запълните гардероба тази пролет


5 актуални тенденции, с които да запълните гардероба тази пролет
Снимка: iStock

Слънцето грее все по-ярко, дължините на дрехите стремглаво намаляват, а смелите цветове доминират по улиците. Това може да означава само едно нещо: модните тенденции за пролет/лято 2022 най-накрая са тук. Време е да приберете всички плетива, дънки и панталони.

Наблюдавани на ревютата от Ню Йорк през Париж до Токио, тенденциите за този сезон могат да бъдат описани само с жизненост и радост. От Tory Burch видяхме смели ивици в черно и бяло с акценти в тревисто зелено, Prada и Chanel пуснаха бански, доказвайки, че плажното облекло може да бъде и чудесен аутфит, докато Marine Serre и Dries Van Noten съживиха пуканките от 90-те, за да внесат малко забавление в нашите гардероби. 

Смели ивици

Оптичните черно-бели ивици от Courrèges и Tory Burch вдъхнаха нов живот на неутралните цветове. Опитайте да съчетаете тези графични модели с още по-смели аксесоари - бели чорапогащи, цветни аксесоари за коса и т.н.

Текстура на пуканки

Микро-текстурите може да не изглеждат особено ласкателни, но трикотажът с балончета е просто шик! В пастелни цветове и деликатни шарки, тези обемни модели работят най-добре с минималистичен стил, така че оставете текстурата да говори.

Повече е повече

Няма твърде смели щампи за пролет 2022! Цветните принтове на Loewe и абстрактните зеброви модели на Proenza Schouler са само два начина да придадете на гардероба си инжекция с нова енергия и лекомислие. Когато се съмнявате, добавете още един ярък цвят и воала!

Мислете късо, наистина късо

Мини полата е тук, за да остане. Вече познавате Miu Miu mini - модел, който завладя сезона, но обмисляли ли сте сатенения модел на Prada? Или пък Saint Laurent с подгъв от изкуствена кожа? В магазините не липсват опции, просто намерете вълшебното точно мини за вас.

3D флорали

Защо да носите флорални щампи, когато можете да носите триизмерни цветчета, които капят от яките, подгъвите и къде ли още не? Rodarte го прави най-добре с текстурни цветове, които сякаш оживяват върху дрехите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама