5 чифта обувки, които всяка жена трябва да има


5 чифта обувки, които всяка жена трябва да има

Ако живеехме според житейските правила на Кари Брадшоу, то гардеробът ни щеше да е препълнен с обувки и никога нямаше да има чифт, който да е излишен. За съжаление, не всички разполагаме с бюджет (а и пространство), за да „приютим“ толкова много обувки. Ето защо днес ще ви представим ключовите модели, които всяка жена трябва да има в гардероба си, защото те просто никога не излизат от мода.

Равни балеринки

Че коя жена няма чифт удобни балеринки?! Те са елегантни, неангажиращи и се комбинират еднакво добре с поли, рокли и панталони. Освен това, влизат в употреба изключително често, защото могат да се носят както през пролетта, така и през есента. Заложете на качествен модел от естествени материали, за да си гарантирате дългогодишна употреба.

Сандали на платформа

Сандалите на платформа също са доста универсални, защото могат да се комбинират почти с всички дрехи. Най-добре заложете на бежов или кафяв модел от практична гледна точка.

Класически токчета

Чифт класически обувки с ток никога няма да ви разочароват! Те са просто задължителни в гардероба на всяка жена, независимо дали го обувате веднъж в годината или всяка седмица. Изберете изчистен черен модел с височина на тока около 6 сантиметра.

Ботуши до коляното

Студена зима, дъждовна есен – кожените ботуши с височина до коляното ще донесат освен уют на краката ви, но и стилна визия! Цветът няма никакво значение, стига да имате с какво да ги комбинирате.

Оксфорд обувки/Мокасини

Типично колежанските обувки, известни като „Оксфордки“ станаха доста актуални през последните няколко сезона, така че няма да сбъркате, ако се сдобиете с един чифт от тях. В случай, че моделът не ви допада, мокасините също биха свършили работа, тъй като се доближават по стил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама