5 жени, 1 черна рокля: Как я носят?


5 жени, 1 черна рокля: Как я носят?

Сигурни сме, че често сте изпадали в онези моменти на духовен катарзис, когато просто „няма какво да облечете”. Точно тогава е най-добре да залагате на класически варианти, за да сведете до минимум шанса да сбъркате в отчаянието си. Малката черна рокля е идеалното решение, благодарение на което ще си спестите поредната „модна” драма, преди да излезете. Ако обаче се чудите как да я комбинирате, за да изглеждате различно, днес ще ви представим няколко идеи. 7 различни жени обличат един и същи модел черна рокля. Ето как изглеждат!

Джесика – с ефектни аксесоари

„Обичам да комбинирам скъпи и евтини дрехи и аксесоари. Когато съм в Ню Йорк залагам на деним, кожа, черни и сиви цветове, но когато не съм там можете да ме видите в гащеризон, размъкнат суитчър или ярка макси рокля. Опитвам се да поддържам стила си интересен!”

Кели – с кожено яке

„Предполагам, че преминавам през различни фази на стила, както всеки друг човек. Като цяло, харесвам класиките, които са леко подобрени. От друга страна, смятам, че коженото яке може да оправи всяка визия!”

Бек – с ефирна жилетка

„Бих определила стила си като момичешки. Това, което ме привлича в модата е, че един ден мога да бъда рокер, а на следващия балерина. Днес съчетах черната рокля с жилетка, защото ми харесва движението ѝ. Утре може да избера нещо коренно различно…”

Стефи – с шапка и боти

„Стилът ми определено е вдъхновен от ретрото, но забелязвам, че си годините става все по-опростен. Днес избрах да заложа на винтидж боти, карирана жилетка върху роклята, шапка, защото ми е студено и кафява чанта като акцент.”

Дана – с широк колан

„Харесва ми един ден да бъда Ким Кардашиян, на следващия Джей Ло, а след това Бионсе. Искам да съм различна през цялото време и ми харесва, че дрехите ми дават свободата да го правя. Черната рокля съчетах със златни аксесоари (обожавам ги!), палто от изкуствена кожа и червено червило. Колко луксозно!”

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама