5 модела дамски сандали за всеки вкус


5 модела дамски сандали за всеки вкус
Снимка: iStock/Guliver

С повишаването на градусите е напълно нормално да търсите все по-къси и отворени тоалети. Кожата има нужда да диша и да се зареди с витамин D. Това важи и за вашите крака, на които им е време за сандали. Затова решихме да се посъветваме с вас, като междувременно ви предложим няколко прекрасни модела дамски сандали. Споделете кой ви харесва най-много, а защо не и няколко модела?

Поводите за излизане са много в топлите дни. С нашите предложения няма да съжалявате нито за миг!

Летни дамски плажни сандали на равна подметка

Този модел летни плажни дамски сандали са с напълно равна подметка и семпъл дизайн. Сами виждате колко малка част от кожата ви е покрита – напълно подходящ избор за дълги плажни разходки в горещите дни. Инкрустацията с кристали и мъниста допринася за цялостния елегантен вид и същевременно придава перфектен блясък.

Дамски ежедневни сандали с панделка

Един неотразимо сладък избор за вашето ежедневие – дамски сандали с панделка. Лятната обувка е изцяло пригодена за всекидневно ползване както в града, така и на всяко друго място. Комбинацията с дънки е направо перфектна! Проверете богатото наличие от цветове (освен показаните горе) на уебсайта ни Flaro.bg.

Дамски цветни сандали с ластична каишка

Наличието на висока, стабилна и равна платформа ги прави чудесен избор при съчетаването с множество стилове. Наситените цветове само подчертават избраната зона от тялото. Добавянето на бижу е свежо решение, което ние харесахме и предлагаме и на вас.

Модерни дамски летни сандали

Тези модерни дамски летни сандали с леопардов принт са малко по-различен вариант от досегашните. Изкуствената кожа е напълно резонна за летните температури. Съчетанието с мек кафяв цвят е супер и придава красив нюанс на сандала.

Дамски сандали в бохо стил

Ще приключим статията с един изцяло летен модел – дамски сандали в уникален бохо стил с флорални мотиви. Цветята са елемент, който рядко се изключва от топлите месеци на годината. Изберете подходящ педикюр, къси панталонки или рокля, които да добавите към цялостнaта визия.

Всички прекрасни модели дамски сандали са в наличност на Flaro.bg. Не пропускайте възможността да красите света и всичко около вас!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички