5 модни тенденции, които да пренесем и в 2017


5 модни тенденции, които да пренесем и в 2017

Когато става въпрос за стил, казват, че вдъхновението може да бъде открито навсякъде. Нашият любим източник? Модните блогърки. Те ни научиха как без усилие да носим нашите дънки или как правилно да съчетаваме чантите си. Въпреки това, след всички тендеции, които забелязахме тази година, е трудно да знаем на кои си струва да продължим да отделяме внимание. Предлагаме ви 5 визии, които обичаме от 2016 и смятаме, че трябва да пренесем и през 2017.

1. Колан, приковаващ вниманието

Една от най-големите тенденции при аксесоарите тази година се дължи на дизайнера Аледандро Микеле от Gucci, заради когото всички звезди, модели и блогъри бяха забелязани да носят отличаващи се колани. И не както си мислите. Да, акцентирахме върху талията си с колан, когато носехме рокля или жилетка, но той ги върна обратно на мястото им - върху дънките. Пробвайте визията с дънки с висока талия и семпла компринена блуза.


2. Бродерии навсякъде

И преди да започнете да си мислите за апликациите от 90-те, тази година бродерията е много по-изискана. Независимо дали върху блейзър или прави дънки, е най-добре да съчетаете избродираните си дрехи с нещо изчистено, за да могат да изпъкнат.

 

Минималистични бижута

През 2016 много актуални бяха класическите бижута, които може да носим с почти всяко облекло. 

 

Винтидж тениски на групи

Помните ли тениските, които носехте в леглото в университета? Е, те се завърнаха и то с пълна сила, само че този път съчетани с блейзъри и панталони от костюми. 

 

Ботуши над коляното

Това не е нова тендеция, но определено ни е любима и смятаме да я продължим и през 2017. Любимят ни начин да го носим? С миди рокля или пола.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама