5 причини защо трябва да заложим на малък дамски портфейл?


5 причини защо трябва да заложим на малък дамски портфейл?
Снимка: https://kalibrado.com

Портфейлът за една жена е аксесоар! Неговото значение не може да се сравни с важността на портфейла за един мъж, там говорим за много важен елемент, който е изключително важен за неговия имидж и професионален статут. Нека си признаем, че за нас жените портфейлът е като един допълнителен аксесоар, с който можем да изразим своя усет към модата. Понякога робуваме на марки, на препоръки от приятелки, или най-често слушаме препоръката на любимата ни известна личност.

1. Притежавате лесен достъп, за да намерите това, което търсите

Колко пъти сте чакали на опашка, за да платите и когато дойде време да издърпате нужната сума от портфейла си, започва едно безкрайно търсене - картата, необходима за покупка, въобще не е там, където сте я оставили последно. Малкият портфейл ви предпазва от това да започнете да поставяте в него ненужни визитки, касови бележки и т.н. Когато се спрете на джобния вариант, нямате друг избор освен всички ненужни неща да изчезнат, за да си освободите място за тези, които използвате ежедневно. Малкия портфейл ви лишава от този постоянен хаос, който цари в една женска чанта и разбира се, присъства и в нейното портмоне. Вероятно сте забелязали, че размерът на предложения от нас, Дамски Кожен Портфейл Kalibrado Noble е достатъчен, за да побере необходимите ви карти. Размерите му са 80 х 106 мм и събира до 14 карти + кеш + стотинки.

2. По-малко бъркотия

Ако сте като повечето жени, вероятно в портфейла си имате неща, които едва ли някога използвате или дори разглеждате. Направете малко почистване и изхвърлете това, от което не се нуждаете. Ако притежавате карти за лоялност или такива с отстъпки при хранене на определени места, които посещавате е възможно да ги държите в колата си, или у дома, докато дойде момент, в който наистина ще посетите това място. Има ли смисъл да ги носите постоянно с вас, когато истината е, че посещавате въпросното заведение веднъж месечно? За визитките важи същото правило - те си стоят на работното място или у дома!

3. Малкия портфейл изглежда по-професионално

Големите портфейли са неудобни и малко ненужни, особено ако имате навика да излизате с по-малки чанти. Малките портфейли могат да се поберат навсякъде и най-важното е, че не ви задължават да залагате всеки път на огромната чанта. Друг важен довод! Да сте срещали някога бизнес дама с огромен и препълнен портфейл?

4. По-малко карти, които да следите

Средностатистическият човек притежава от 3 до 4 кредитни карти. Ако намалите техния брой си спестявате притесненията, свързани с това да ги изгубите, или да ви ги откраднат. Когато се лишите от ненужните кредитни карти се превръщате в по-организирана личност по отношение на своите финанси.

5. Притежавате по-малък риск, ако бъде изгубен или откраднат

При случаи на кражба на портмоне или неговото изгубване, първата мисъл, на която всеки се спира е: Дали няма да ми източат парите в картата? Ако носите само една или две кредитни, или дебитни карти всичко, което трябва да направите, при изгубен или откраднат портфейл е да се обадите в банката, за да ги уведомите за вашата ситуация. Ако обаче носите голям портфейл с 10 различни карти, най-вероятно ще прекарате целия си ден в телефона, отменяйки картите си, защото дори в банката няма да могат да ви съдействат и да спрат картите ви незабавно. Съвет: Ако искате да се подсигурите и да не позволявате на подобна ситуация да се случи, заложете на портфейл, който притежава RFDI лъчи, които да блокират сигналите от вашите дебитни или кредитни карти. Перфектният портфейл за вас, който притежава всички тези характеристики би бил Дамски Кожен Портфейл Kalibrado Noble. Изработен от най-високото качество, естествена телешка кожа, той притежава малък изчистен дизайн и специални материали, които блокират RFID сигналите, предотвратявайки опитите на крадците, които се опитват да сканират данните от безконтактните ви карти. Екипът на Kalibrado създаде възможно най-тънкия портфейл, който в същото време побира всичко нужно. Джобчето за стотинки на Kalibrado Noble е едновременно практично и минималистично. За да не изпадате в безкрайно търсене на любимата си карта, предната част на портфейла притежава специален джоб, в който ще можете да я поставите, за да имате бърз достъп до нея. Kalibrado Noble е също част от класацията на SHY.BG за най-добри дамски портфейли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама