5 якета, които всяка жена трябва да има преди 40


5 якета, които всяка жена трябва да има преди 40
Снимка: Instagram

За 40 години през гардероба ви вероятно са минали десетки тенденции, някои от които са се задържали по-дълго, а за други дори ви е срам да си спомняте. Независимо какъв е стилът ви на обличане към момента, има 5 модела якета, които всяка жена трябва да има под ръка.

1. Кожено рокерско яке

Разбира се, че не е нужно да го носите със скъсани скини дънки и кубинки. Но този модел добавя една „твърда” нотка към стила ви на обличане. Особено секси стои, ако го съчетаете с нежна ефирна рокля през пролетта или есента.

2. От деним

Красотата на дънковото яке е, че можете да го носите с почти всичко в гардероба си - от дънки с права кройка до романтична миди пола. Пасва си както с неутрални цветове, както и със по-смели нюанси. Въобще, надали има по-универсално и вечно яке от това!

3. Тренч

Още един евъргрийн, само че на класическите модели. Бежовият тренч е елегантен, вечен и никога не би ви предал. Можете да го носите на бизнес среща, а след това небрежно да го наметнете върху дънки и изчистен бял топ и пак ще изглеждате супер стилно!

4. Блейзър

Блейзърът определено не е само за бизнес срещи. Дори предпочитаме да го виждаме в „нощен” вариант, съчетан с чифт секси токчета и копринен топ.

5. "Впечатляващо" палто

Независимо дали става дума за смел цвят или материя (или и двете), всяка жена има нужда от своето "впечатляващо" палто, което да кара хората да обръщат глави след нея. Може да не го носите особено често, но то трябва да присъства в гардероба ви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама