Тенденция, която да пробвате: Дълго оувърсайз дънково яке


Тенденция, която да пробвате: Дълго оувърсайз дънково яке
Снимка: Instagram

Дънковото яке отдавна присъства в гардеробите ни. През този сезон то възражда популярността си и има много повече вариации – може да бъде в класическия син цвят или да е в по-модерен вариант - в бяло, черно или зелено. Актуални са и изрязаните, избродирани или обсипани с перли якета.

Големите "оувърсайз" модели, които сякаш сме си купили от винтидж магазина в два размера по-голям от нашия или пък сме взели назаем от приятеля си, внасят едно по-съвременно излъчване. Въпреки че от дълго време тези якета са характерни за гръндж стила, днешните версии с издължени линии са по-малко обемисти и от по-леки материи.

un cappuccino per favore! ☕️

Публикация, споделена от elsa hosk (@hoskelsa) на

Разбира се дръзкият стил, който внася това яке, прави таке, че да изглеждате по-смели в облеклото си. Може да го съчетаете с почти всеки тоалет и само не забравяйте, че за по-дребните и малки фигури е добре да балансирате едрия силует, който придава това яке, с подчертана талия, панталони по крака или по-високи обувки.

🖤🌹🍒✨When New York meets Paris, I should've brought my timbs instead Top: @fashionnova

Публикация, споделена от VAL MERCADO🇩🇴 (@val.mercado) на

Комбинацията на дънково с дънково наистина винаги е добра идея. Практично облекло е и можете да правите тази комбинация почти през всеки сезон от годината. През по-топлите сезони може да съчетавате с по-светли и ярки цветова, а когато климатът е по-студен, в комбинация с по-тъмните нюанси дънковото ще изглежда в тон със сезона.

Denim on denim is always a good idea 🙃🙃🙃🙃

Публикация, споделена от Olivia Culpo (@oliviaculpo) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама