5 свежи рокли, които трябва да имате това лято


5 свежи рокли, които трябва да имате това лято
Снимка: iStock/Guliver

Добрата рокля може да означава толкова много различни неща. Обичаме малките черни рокли точно толкова, колкото и фееричните флорални макси модели. За щастие, това лято няма нужда да се обвързвате само с един силует или естетика. Можете да компенсирате изгубеното време в анцузи и клинове и да инвестирате в няколко напълно различни модела. Като тези 5 например, които обещават да са хит!

4 МОДЕЛА ПОТНИЦИ, КОИТО ДА ИМАТЕ

Slip-on рокли

Копринените модели, независимо дали говорим за рокли, поли, гащеризони или костюми, ще са особено актуални. Заложете на изчистен модел със сатенено усещане, който обещава да бъде и удобен, и изключително секси!

С ластик на гърдите

В дните, в които искате да изглеждате добре, но толкова ви мързи, че бихте си обули пижама, просто грабнете една от тези летни рокли, приличащи на нощница и ластик на гърдите.

Крошет

Крошет или иначе казано рокля, плетена на една кука, започна своето възраждане още миналото лято, но не успяхме да придадем на външния вид славата, която заслужава.

Във форма на трапец

Може би сте прекарали години с колани, подчертаващи талията ви. Какво ще кажете просто да се освободите? Широко разкроените, плаващи мини са тренд този сезон и са толкова удобни, колкото и шик.

С изрязани участъци

“Клубното” облекло вече става и за брънч, така че не се страхувайте да изживеете своя суперсекси момент по всяко време на деня!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама