5 готини начина да носите „парти панталони” това лято


5 готини начина да носите „парти панталони” това лято
Снимка: Instagram

Лято 2021 носи усещане и надежда за „възраждане на стария живот”, дори и в модно отношение. От оригиналните бижута през смелите принтове, та чак до на пръв поглед трудните за стилизиране „парти панталони”. Да, прочетохте правилно: Парти панталони. Те са тук, за да разклатят гардероба ви и гарантират, че това наистина ще бъде забавно!

След една година, прекарана предимно в пижами и удобни спортни комплекти, наистина има логика, че всички искат да опитат нещо малко по-различно. Може би това е причината, поради която напоследък набират популярност шапките, бижутата и панталоните, които сякаш са вдъхновени от летните лагери.

4 АКТУАЛНИ ПРИНТА ПРИ ДРЕХИТЕ, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ

Актуалните модели през този сезон идват в наистина огромна гама от цветове и щампи, та дори и материи. Никой принт не е твърде смел или в прекалено ярък цвят, когато става въпрос за парти панталони! Има няколко ключови момента, за които трябва да сте наясно при търсенето на подобна дреха. Често парти панталоните се отличават с висока талия и разкроен крачол. Разбира се, това зависи от вас – може да се спрете на чарлстон или направо пола-панталон. А ето и няколко готини идеи, от които да почерпите вдъхновение.

1. Със сако

2. С флорални мотиви

3. С животински мотив

4. С графични фигури

5. С много блясък

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама