4 актуални принта при дрехите, които да пробвате този сезон


4 актуални принта при дрехите, които да пробвате този сезон

Сякаш напук на капсулния гардероб, максималистичната мода събира все повече привърженици, и то не само чрез смели цветове или драматични силуети. Принтовете също привличат, особено по-смелите дами, които не се страхуват от експерименти в името на модата. Тези 4 принта определено трябва да влязат и във вашия списък, независимо дали залагате на нежни флорални щампи, или сте майстор по смесването на принтове тип Margherita Missoni.

Шахмат

В момента „скейтър” принтът изживява апогей, при това не само в черно-бели нюанси. Малките квадратчета в пастелни тонове се появяват навсякъде из Instagram. Въпреки че можете да бъдете смели с пълна шахматна рокля или панталон, това е един принт, който работи еднакво добре и върху по-малки площи, като чанта, например.

Дребни цветя

Не знаем дали ще доживеем сезон, в който флоралите да не бъдат на мода през топлите месеци на годината, но често има принтове, на които цъфтежът е върховен. За 2021 година това е всяко цвете, което изисква внимание и има малки детайли – лавандули, люляк и други заменят класическите големи цветя.

Пачуърк

Вече ви показахме сицилианския пачуърк, с който Dolce&Gabbana разклатиха модния свят. Е, да, коприна, в комбинация с най-различни уникални парчета ще властват през този сезон!

Цветни ивици

Ивиците с цвят на бонбони, различни размери и посоки ще са хит! Това не са типичните морски райета – всъщност, колкото повече цветове можете да „опаковате” в един принт, толкова по-добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама