Тенденциите на 2021: Панталоните на татко


Тенденциите на 2021: Панталоните на татко
Снимка: Instagram

Определено сме развълнувани от новите тенденции, с които можем да постигнем „истински“ външен вид, загърбвайки анцузите и клиновете. Но от друга страна, не сме напълно сигурни, че сме готови да се откажем напълно от комфорта, който ни предоставиха нашите карантинни облекла през изминалата година. За щастие, последният тренд успява да намери „златната среда”между шик визия и удобство – Панталоните на татко.

6 ГРЕШКИ, КОИТО ДОПУСКАМЕ ПРИ ИЗБОРА НА ОБУВКИ

Като начало те са много по-удобни от “mom jeans”. Имат доста басти в областта на кръста и стоят свободно по крака, макар и да са с права кройка. И именно щедрото пространство ги прави толкова невероятно удобни, както и фактът, че до голяма степен са направени от леки и дишащи материали.

Балансирайте „силата” на панталоните на татко с боди или топ тип „прегърни ме”. Разбира се, можете и да отидете към по-секси стил - блуза с V-образно деколте или кроп топ.

Можете дори да заложите и на блейзър в нюд гамата (за да не се получи костюм), обикновените бели маратонки и класически слънчеви очила, за да съберете овациите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама