4 стилни начина да носите клин тази пролет


4 стилни начина да носите клин тази пролет
Снимка: Instagram

Повечето жени или вече имат любими клинове, в които буквално биха живели, или все още търсят перфектния чифт. Устойчиви, удобни и с все по-интересни дизайни, клиновете се наложиха като „основен дрескод” по време на пандемията. И тъй като винаги има още начини един тоалет да премине на следващо ниво, днес ви предлагаме няколко идеи за уличен стил с главното участие на клиновете.

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2021: ПАНТАЛОНИТЕ НА ТАТКО

1. С бели чорапи и елек

Белите чорапи се настаниха в модните блогове по цял свят и не сме сигурни дали това е начин да предпазите глезените си от студа, или просто намигване към спортното облекло, но трендът е тук. Подобен е случаят и на дългия елек - слой, който не само ви държи на уютно и топло, но и прикрива дупето, ако не се чувствате комфортно със свободата на клиновете.

2. С бяла жилетка и лоуфъри

Бялото явно смята да е доминиращ цвят този сезон, а аксесоари като модерни мокасини, също в бяло, правят любимите черни клинове да изглеждат елегантни.

3. С кожено яке

Пролетните тенденции опровергават всеобщото схващане, че клиновете са спортни дрехи. Сега може да ги комбинирате с кожени якета, ризи и класически тренчове.

4. С токчета

По всичко личи, че моделите с пета ще са истински хит, особено ако вървят ръка за ръка с токчета и блейзър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама