Моден реванш: Смели тенденции след година по анцузи


Моден реванш: Смели тенденции след година по анцузи
Снимка: iStock/Guliver

Някои го наричат перчене, други обличане за забавление, а поколението на TikTok нарече тенденцията „моден реванш“ и трябва да признаем, че днес сме тук именно заради нея. Идеята на тези нови и смели решения е, че трябва да компенсираме изгубеното време, което прекарахме вкъщи затворени. Да, през последната година всички се наслаждавахме на най-удобния си живот (в модно отношение), подплатен от суитчъри, клинове и анцузи. Но вече сме повече от готови да започнем да правим планове и да носим нещата, които стоят в латентно състояние в гардероба ни. Ето кои са смелите тенденции, които се налагат с шеметна скорост!

4 ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ОБУВКИТЕ ЗА ЛЯТО 2021

1. С поглед към балета

Обичаме пищните поли, роклите от тюл и всичко красиво, което може да ни накара да се чувстваме като съвременни Пепеляшки! Ако пък решите да ги комбинирате с нещо по-малко очаквано от обичайните сандали с каишки, като например кецове, получавате допълнителна точка.

2. Драматични кафтани

Модният реваншизъм далеч не означава, че трябва да се откажем от изключително удобния начин на живот, с който толкова свикнахме напоследък. Копринените кафтани в ярки цветове и многоцветни щампи са лесен начин да добавите основна доза блясък върху дънки или копринена рокля.

3. Бандани вместо топове

Независимо дали сте избрали да намерите ново приложение на банданите, които сте носили като маски за лице по-рано през годината, или да заложите на шал с малко повече структура, този стил от началото на 2000-те определено е на мода.

4. Бляскава фуксия навсякъде

Този жив нюанс е един от най-популярните цветове на годината и съвсем не е само за специални случаи. Ако пък сте далеч от идеята да се преобразите като Пинко Розовата пантера, опитайте да добавите малки елементи под формата на лента за глава, обеци или сандали.

5. Бъркотия от бижута

Смесвайте без грам свян перли с цветни мъниста, златни верижки с кожени чокъри и каквото още ви хрумне, за да получите една малка лудница от стилове и бижута.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама