5 съвета как да носим скини дънки, когато сме закръглени


5 съвета как да носим скини дънки, когато сме закръглени

Кой казва, че скини дънките са само за слаби момичета. Може да сте закръглени и пак да ги носите със самочувствие. Предлагаме ви няколко идеи как да изглеждате прекрасно в тях.

Търсете правилния размер

Да избирате дрехи в грешния размер е най-лошото нещо, което може да си причините, тъй като те ще направят фигурата ви да не изглежда в най-добрата светлина. Това е особено вярно за дънките. Не си купувайте по-малък размер, защото със сигурност не е приятно да ви изскача корема или да ви е трудно да ходите.

Пробвайте дънки със средна или висока талия

За щастие на по-пищните дами дънките и панталоните с ниска талия вече не са модерни. Сега актуални са тези със средна или висока талия. Такива модели перфектно прикриват, ако имате по-закръглено коремче.

Цветът има значение

Всички знаем, че тъмните цветове оптично правят тялото по-слабо, затова избирайте черни или тъмно сини дънки.

Бъдете креативни с останалата част от тоалета си

Избирайте блузи, пуловери, блейзери и якета, които падат над средата на бедрата ви. Това ще помогне да балансирате силуета си. Не се страхувайте да използвате по-ярки аксесоари и да играете с различните текстури.

Акцентирайте върху талията си

Не е тайна, че фигурата на пясъчен часовник се смята за най-женствената и атрактивна. За да получите правилните пропорции на горната и долната част на тялото си, опитайте се да акцентирате върху талията си. За тези, които предпочитат класическия стил, коланите са най-доброто решение. Ако пък сте по-спортна натура, завържете на талията си блуза или суитчър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама